HOGYAN is változik a Klíma?

HOGYAN is változik a Klíma?

Nagyon nem szeretném ha egyoldalúsággal lennék vádolható​​ Klíma-ügyben.

Készséggel elismerem hogy korunk klímájában​​ IGENIS​​ észlelhetők változások. Az​​ OKAIT​​ többen is keressük (mint kellene), s a tények és összefüggések megértését követően a racionális tennivalók előmozdítását szorgalmaznánk is.

A tények közül egyelőre annyi már biztos, hogy a légköri CO2​​ szintjének változásához ragasztott un. „üvegház-gáz”​​ teória​​ [ÜHG=üresfejjel házalók gigalomániája?]​​ nem állja meg a helyét. Egyrészről​​ elbukik​​ a mélyrehatóbb asztro- és légkör-fizikai elemzéseken, másrészről a közelmúlt 40-éves távlata adataival is​​ szöges​​ ellentétben áll. A változásra választ adó magyarázat egyik leginkább lehetséges okát nemrégiben​​ maga a​​ NASA​​ tette közzé: a Föld forgásviszonyait taglaló​​ Milankovics-elmélet​​ ciklusváltozásai épp egy ilyen állapot felé tűnnek terelni bolygónkat. Emellett,​​ persze, szóbajöhet még egyéb tényező, akár antropológiai-eredetű is. Részint a túlfogyasztásból adódóan, részint az ebből fakadó romboló és egyensúly-borító környezeti-behatások visszahatásaként.

Legutóbbi, apró figyelmeztetésem némely érintkezési-pontról:​​ https://www.klimarealista.hu/hozzaszolas/

Ez utóbbi behatásokból talán a legjelentősebbeket tárja fel a​​ Vízgazda-rendszer, mely azokra rendszerszintű orvoslási megoldásokat is javall.

[Az életmű-alkotás könyv-alakban épp mostanában jelent meg A​​ Víz és Gazdája​​ címmel (és a bemutatóján az utolsó példányig elkelt – utánnyomása folyamatban:​​ Ekvilibrium Kiadó)]

Ezen javallatok leg-fajsúlyosabb elemeivel portámon a mindennapi gyakorlatban jelenleg is élek; egyelőre​​ (merthogy sajnos izoláltan)​​ csupán a magam hasznára​​ (használt-vizem​​ észlelhetetlen​​ környezeti-terhe​​ valamint​​ megfogható​​ ajándékai)​​ –​​ pusztán a „környezetvédelmi-törvények” által zaklatottan, visszatérő szankcionált büntetések közepette​​ (abszurd paragrafusok​​ valamint​​ kérdőre-vonhatatlan szabad-kűrözések​​ által).

A Klíma iránti aggódástól​​ hajtottaknak​​ tehát lenne mi mögé tevőlegesen is beállni – önkéntes​​ tüntetésekben tobzódás helyett.​​ Mely performanszok annak a CO2-nek a (szerencsére kivihetetlen) eltüntetését célozzák meg,​​ ami​​ a Föld minden mai élőlényének a létalapja.

E tömegek figyelmét – addigis amíg a​​ Vízgazda​​ elemei felé nem fordítják jobb-sorsra érdemes érdeklődésüket – hadd​​ irányítsam e helyt arra ami a napokban kiderült:

Az Amazóniai ős-esőerdők médiákban nagy-port keltett 2019. augusztusi tüzeit éppenséggel klíma-aktivista ágensek okozták,
SZÁNDÉKOS GYÚJTOGATÁSSAL
(mely tüzekről​​ készített fotóikat busás haszonnal adták tovább tálalásra, gerjeszteni a hisztériát világszerte)​​ – adta közre a Brazíliai rendőrség.

(A nyomozás és a​​ kihallgatás​​ az ügyben folyik.​​ Nem kizárt, hogy ugyanezt a gyújtogatást majd pólusosan ellentétes fényben láttatja nemsokára mondjuk a​​ Brazíliai Magyar Népszava​​ – amennyiben létezik már e pótolhatatlan tájékoztató-orgánum.)

Emiatt is, az erdőtüzekkel növekvő légköri CO2​​ szint és az ellenirányú-lépések hangos követelése megrágása céljából, javallott ha minden lázongó egyed a saját koponyája űrjén belül ütköztetné a felmerülő ellentmondásokat, s fordulna higgadtabban más terep felé. A​​ rangsorban a „Hogyan lehet még-hatékonyabban tisztítani a szennyvizeket” céltalan és eredménytelen tudálékos homályosságok helyett [Sehogyan:​​ Szenny és Víz]​​ inkább​​ a​​ Vízgazda​​ alapelvei felé.

2019. december 7. Fuggerth Endre

Print Friendly, PDF & Email